vandaag besteld morgen verzonden

wij spreken ook duits

wij spreken duits

Votre panier

Votre panier est actuellement vide.

MIJN VERHAAL

hoe alles begon .....

altijd al had ik passie en liefde voor bloemen kunst kleding interieur....materialien, kleuren, vormen, combinaties van

het perfecte onperfecte

puur & natuurlijk, stuur & stijl, oud & nieuw

maar ook spullen en dinge met een verhaal, aandacht, tradiditie & handwerk

hebben altijd mijn interesse en aandacht aangetrokken

na 18 jaar succevol een eigen bloemenwinkel met natuurlijk mooie bloemen, planten en een mooie keuze van unieke interieur accessoires & oude meubels besloot ik daar naast ook een webshop met kleding te beginnen en zo begon het nieuwe avontuur met mijn lievelingsmerk Ewa i Walla wat mij al ongeveer 16 jaar in mijn kledingsstijl en leven begleid. Eind 2021 heb ik een van mijn liefde de bloemenwinkel gesloten en voor de liefde ben ik naar nederland naar mijn man verhuisd. De webshop is natuurlijk mee verhuisd en nu starten wij opnieuw.

Zo is mijn Loods No.2 ontstaan waar ik met passie en liefde een mooie keuze van kleding accessoires en interieur aanbied. Onder de naam Loods No.2 waar ik de eerste  jaren online was heeft nu een nieuwe look gekregen en kwam er ook een nieuwe naam bij en zo gaan wij onder de naam SanDahlia de FarmhuisLoods verder.

Het zijn meer dan alleen dingetjes... het is een lifestyle waar je mee kan uitdrukken wie je bent en helemaal je eigen uniek look kreieren en natuurlijk voolop genieten van je nieuwe mooiste aanwinsten.

Ik wens jullie veel plezier bij het rondsnuffelen in mijn online loods en hoop dat jullie er ook zo van kunnen genieten dan ik en denk er altijd aan alles kan als jij het maar mooi vind...... zeg ik altijd

                                                       

 

                                 ,,be yourself no one else can be that for you,,

                                                           liefs Sandra