vandaag besteld morgen verzonden

wij spreken ook duits

wij spreken duits

Votre panier

Votre panier est actuellement vide.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten (indien van toepassing) gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Kosten van het pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@sandahlia.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

info@sandahlia.nl

Retouradress

SanDahlia

Sandra Hoppe

Tempelierweg 42

1791 NS Den Burg

Niederlande

Retourneren

Heb je iets besteld, maar is het past niet of is niet zoals je had verwacht? Dat geeft niet en kan natuurlijk gebeuren en dat vinden wij  helemaal niet erg.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retounieren. 

Je krijgt dan het volledige bedrag van het geretourneerde artikel gecrediteerd. Enkel de verzendkosten voor het retour sturen van jouw adres naar ons zijn voor eigen je rekening en krijg niet van ons vergoed.

Als je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, etiketten en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Pak het alsjeblieft netjes in zoals je het ook binnen gekregen hebt. Niet in een zak of doos 'frommelen of stoppen' dan zou het kunnen dat wij de artikelen NIET retour nemen.

 

Hoe stuur je je retour op de juiste manier op?

Stap 1

Verpak de producten indien mogelijk in de originele verpakking. Vouw de kleding heel netjes op zoals je het ook ontvangen hebt. Frommel het niet zomaar in de doos of zak.

Stap 2

Vul het retourformulier 

volledig in en leg dit bij je verpakking. Mocht je geen printer hebben dan mag je het formulier ook overschrijven zodat wij alle gegevens van je hebben.

Retouren zonder dit formulier worden niet in behandeling genomen!

Stap 3

Om gebruik te maken van dit recht stuur je eerst een mail met de artikelen die je terug wilt sturen naar  info@sandahlia.nl  dit betreft de aanmelding, als je de mail hebt verstuurd mag je je retour verzenden. 

Stap 4

Noteer het volgende adres op je retourzending:

SanDahlia

Sandra Hoppe

Tempelierweg 42

1791 NS Den Burg

 

 

Stap 5

Verzend je Paket retour met Track & Trace code ( verzerkerd ) dan kunnen wij zeker zijn dat het goed aankomt

Retourvoorwaarden

Alleen onbeschadigde en vanzelfsprekend ongedragen sieraden en kleding en ongebruikte woonaccessoires mogen retour. Indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking toevoegen (luchtkussen bubbelfolie papier en doos) en voldoende voorzien van frankering inclusief ingevuld retourformulier. Retouren die hier niet aan voldoen, die zijn beschadigd, vervuild of gewijzigd kunnen worden geweigerd.

De retourvoorwaarden op een rijtje:

  • Retourkosten zijn voor eigen rekening en ook de eventuele risico’s van het verzenden is de verantwoording van de klant dus voor jou
  • Retourzendingen waar geen ingevuld retourbiljet met naam en ordernummer genoteerd zijn, worden tot 1 maand na datum van ontvangst van het pakket bewaard. Na deze tijdperiode wordt de retour in onze eigen administratie verwerkt en kan hier geen aanspraak meer op gemaakt worden
  • Bij omruiling zijn ook de retourkosten voor eigen rekening net zoals het versturen van je nieuwe artikel
  • Je stuurt een mail met het aanmelden van je retour naar info@sandahlia.nl 

Voldoet je retour niet aan bovenstaande voorwaarden, kunnen we je retour weigeren.

Terugbetaling

Wij betalen na ontvangst van de goederen het factuurbedrag binnen 14 dagen aan je terug. Zowel de kosten als het risico van verzenden (bijvoorbeeld als een zending kwijt raakt ) zijn bij een retournering voor je eigen rekening.  Als je zeker wilt zijn dat het pakketje bij ons aankomt  advieseren wij je het pakket verzekerd en met track & trace an ons terug te sturen. 

Dank en liefs

Sandra